Routebeschrijving

De rijhal is gelegen aan de Tammeldijk 2 te Aalten.

De postcode is 7122 LK
Telefoonnummer 0543 466423
Mobiel nummer 06-12527149 (niet altijd bereikbaar)

-Vanuit Arnhem de A12 nemen richting Oberhausen. Bij knooppunt Oud-Dijk richting Doetinchem en Enschede, dit is de A18.

Aan het einde van deze snelweg rechtsaf. Bij de tweede verkeerslichten rechts en bij de rotonde rechtdoor. Bij de volgende rotonde de eerste afslag nemen.

Na ca. 4 km de volgende rotonde rechtdoor en bij de daarop volgende rotonde weer rechts. Hier komt u  Aalten binnen. Deze weg volgen en direct na de rotonde (rechtdoor) en de spoorwegovergang rechtsaf slaan: Sondernweg.

Na 1,3 km. links de Veldweg in rijden (op de hoek staat een klein huis met luiken).

Na 400 m. rechts: Tammeldijk. Hier de eerste inrit rechts nemen (op de hoek staat een bord Theetuin Rensink) en dit pad geheel afrijden. Dan rijdt u vanzelf het erf van Rijhal Aalten op.

———————————————————————————————-

Vanuit de richtingen Enschede en Winterswijk de N313 nemen richting Duitsland. De afslag Aalten voorbij rijden. Dan op de eerste rotonde rechts richting Dinxperlo. Deze weg volgen tot de volgende rotonde, waar u links gaat (Dinxperlosestraatweg) en dan de tweede weg rechts neemt: Klokkemakersweg.

Eerste weg rechts, de Veldweg, nemen.

Tweede weg links is de Tammeldijk. Hier de eerste inrit rechts nemen (op de hoek staat een bord Theetuin Rensink) en dit pad geheel afrijden. Dan rijdt u vanzelf het erf van Rijhal Aalten op.

Informatie over mogelijkheden en activiteiten bij Rijhal Aalten